Печено пилешко филе на скараТермично обработени на скара пилешки филета. Приготвени от мариновано и овкусено с микс от подправки пилешко филе, готови са за директна консумация. Опаковани в многослойно полиамид-полиетиленово вакуум фолио с тегло от 0,200 кг. до 0,240 кг. Съхранение до 20 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С.

Печено пилешко бон филе на скараТермично обработени на скара пилешки бон филета. Приготвени от мариновано и овкусено с микс от подправки пилешко бон филе, готови са за директна консумация. Опаковани в многослойно полиамид-полиетиленово вакуум фолио с тегло от 0,200 кг. до 0,240 кг. Съхранение до 20 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С.

Печени мини филенца на скараТермично обработени на скара пилешки филета с размери по малки от стандартното филе. Приготвени от мариновано и овкусено с микс от подправки (къри, див чесън и други ) пилешко филе, готови са за директна консумация. Опаковани в многослойно полиамид-полиетиленово вакуум фолио с тегло от 200 до 240 гр. Съхранение до 30 дни от датата на производство при температура от -2 до +4 градуса по целзии.

Печено пилешко шишче на скараТермично обработени на скара шишчета от пилешко месо. Приготвени от мариновано и овкусено с микс от подправки пилешко филе, готови са за директна консумация. Опаковани в многослойно полиамид-полиетиленово вакуум фолио с тегло от 0,200 кг. до 0,240 кг. Съхранение до 20 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С.

Пилешки пържолки на скараТермично обработени на скара пържолки от пилешко бутче. Предварително окрехкотени и овкусени с екзотични подправки, готови са за директна консумация. Опаковани в многослойно полиамид-полиетиленово вакуум фолио с тегло от 0,200 кг. до 0,240 кг. Съхранение до 20 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С.

Пилешко кебапче на скара 240 грТермично обработени на скара кебапчета от пилешко месо. Овкусени с характерните за традиционната българската кухня подправки, готови са за директна консумация. Опаковани в многослойно полиамид-полиетиленово вакуум фолио с тегло от 0,230 кг. до 0,250 кг.  Съхранение до 20 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С.

 

Пилешко кюфте на скара 200 грТермично обработени на скара кюфтета от пилешко месо. Овкусени с характерните за традиционната българската кухня подправки, готови са за директна консумация. Опаковани в многослойно полиамид-полиетиленово вакуум фолио с тегло от 0,200 кг. до 0,220 кг. Съхранение до 20 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С.

Пилешка скараКомбинация от термично обработени на скара филе, шишче, кебапче и кюфте от пилешко месо. Овкусени както с характерните за традиционната българската кухня подправки, така и с микс от екзотични подправки, готови са за директна консумация. Опаковани в полистиролна тарелка, поставена в многослойно полиамид-полиетиленово вакуум фолио с тегло от 0,290 кг. до 0,310 кг. Съхранение до 20 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С.

Пилешка наденичка на скара 240 гр.Термично обработени на скара наденички от пилешко месо. Овкусени с характерните за традиционната българската кухня подправки, готови са за директна консумация. Опаковани в многослойно полиамид-полиетиленово вакуум фолио с тегло от 0,200 кг. до 0,240 кг. Съхранение до 20 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С.

Пилешка плескавица с кашкавал на скараТермично обработени на скара плескавици от пилешко месо и кашкавал. Овкусени с характерните за традиционната българската кухня подправки, готови са за директна консумация. Опаковани в многослойно полиамид-полиетиленово вакуум фолио с тегло от 0,220 кг. до 0,240 кг. Съхранение до 20 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С.

Цариградски кюфтенцаТермично обработени в конвектома ( пържени без мазнина) кюфтенца от пилешко месо. Овкусени с микс от екзотични подправки, готови за директна консумация. Опаковани в многослойно полиамид-полиетиленово вакуум фолио с тегло от 200 до 220 гр. Съхранение до 30 дни от датата на производство при температура от -2 до +4 градуса по целзии.

Печени пилешки крилца на конвектоматТермично обработени в конвектомат пилешки крилца. Приготвени по специална технология от мариновани и овкусени с микс от подправки пилешки крилца, готови са за директна консумация. Опаковани в многослойно полиамид-полиетиленово вакуум фолио с тегло от 0,200 кг. до 0,220 кг. Съхранение до 20 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С.

Жарени пилешки крилаТермично обработени в конвектома заготовки от мариновани и овкусени с аромат на пушек пилешки крилца. Готови за директна консумация. Опаковани в многослойно полиамид-полиетиленово вакуум фолио с тегло до 2,5 кг. Съхранение до 20 дни от датата на производство при температура от -2 до +4 градуса по целзии.

Печени пилешки бутчета на конвектоматТермично обработено в конвектомат пилешко бутче. Приготвено от мариновано и овкусено с микс от подправки пилешко бутче, готово е за директна консумация. Опаковано в многослойно полиамид-полиетиленово вакуум фолио с тегло от 0,250 кг. до 0,280 кг. Съхранение до 20 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С.

Свинско кебапче на скара 230 грТермично обработени на скара кебапчета от свинско месо. Овкусени с характерните за традиционната българската кухня подправки, готови са за директна консумация. Опаковани в многослойно полиамид-полиетиленово вакуум фолио с тегло от 0,230 кг. до 0,250 кг. Съхранение до 20 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С или до 180 дни при температура от -18°С.

Свинско кюфте на скара 200 гр.Термично обработени на скара кюфтета от свинско месо. Овкусени с характерните за традиционната българската кухня подправки, готови са за директна консумация. Опаковани в многослойно полиамид-полиетиленово вакуум фолио с тегло от 0,200 кг. до 0,220 кг. Съхранение до 20 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С или до 180 дни при температура от -18°С.

Свинско кърначе на скара 200 гр.Термично обработени на скара кърначета от свинско месо. Овкусени с характерните за традиционната българската кухня подправки, готови са за директна консумация. Опаковани в многослойно полиамид-полиетиленово вакуум фолио с тегло от 0,230 кг. до 0,250 кг. Съхранение до 20 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С или до 180 дни при температура от -18°С.

 

© 2019 Нанюк. Всички права запазени. Уеб дизайн от М-Дизайн