Свинско кебапчеЗамразени или охладени кебапчета от свинско месо. Овкусени с характерните за традиционната българската кухня подправки, в разнообразие от различни грамажи. Опаковани в полистиролни тарелки и PVC стреч фолио или обвити в полиетилен и поставени в кашон с тегло взависимост от грамажа им. Съхранение до 5 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С или до 90 дни при температура от -18°С. Продукта се консумира след термична обработка.

svinska pleskavica323Замразени или охладени плескавици от свинско месо и кашкавал. Овкусени с характерните за традиционната българската кухня подправки, в разнообразие от различни грамажи. Опаковани в полистиролни тарелки и PVC стреч фолио или обвити в полиетилен и поставени в кашон с тегло в зависимост от грамажа им. Съхранение до 5 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С или до 90 дни при температура от -18°С. Продукта се консумира след термична обработка

Свинско кюфтеЗамразени или охладени кюфтета от свинско месо. Овкусени с характерните за традиционната българската кухня подправки, в разнообразие от различни грамажи. Опаковани в полистиролни тарелки и PVC стреч фолио или обвити в полиетилен и поставени в кашон с тегло взависимост от грамажа им. Съхранение до 5 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С или до 90 дни при температура от -18°С. Продукта се консумира след термична обработка.

Свинска каймаОхладена или замразена кайма от свинско месо. Опакована в полистиролни тарелки и PVC стреч фолио с тегло 0,5 кг. или полиетиленов плик с тегло от 1 кг. Съхранение до 5 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С или до 90 дни при температура от -18°С. Продукта се консумира след термична обработка.

Замразени свински карначетаОвкусени с характерните за традиционната българската кухня подправки, в разнообразие от различни грамажи. Опаковани в полистиролни тарелки и PVC стреч фолио или обвити в полиетилен и поставени в кашон с тегло взависимост от грамажа им. Съхранение до 5 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С или до 90 дни при температура от -18°С. Продукта се консумира след термична обработка.

 

© 2019 Нанюк. Всички права запазени. Уеб дизайн от М-Дизайн