Маринован пилешки бутПолучен при разфасовката на прясно охладено пиле, като към бутчетата са добавени добавки под формата на солов разтвор с цел овкусяване и окрехкотяване. Предлага се в следните видове опаковки: полистиролна тарелка с PVC стреч фолио, като в тарелката може да се поставят едно или две бутчета, полиетиленов плик с едно бутче в него, полиетиленов плик в кашон с тегло от 10 до 12 кг. Съхранение до 4 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С и до 120 дни при температура от минус 18°С. Продукта се консумира след термична обработка.

Мариновано пилешко филеПолучено при обезкостяването на прясно охладено пиле, като към него под вакуум са добавени добавки под формата на солов разтвор с цел овкусяване и окрехкотяване. Предлага се в следните видове опаковки: полистиролна тарелка с PVC стреч фолио с тегло от 0,5 кг. до 0,7 кг., полиетиленов плик с тегло 2 кг. Съхранение до 4 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С и до 120 дни при температура от минус 18°С. Продукта се консумира след термична обработка.

Мариновано пилешко бон филеПолучено при обезкостяването на прясно охладено пиле, като към него под вакуум са добавени добавки под формата на солов разтвор с цел овкусяване и окрехкотяване. Предлага се в следните видове опаковки: полистиролна тарелка с PVC стреч фолио с тегло от 0,5 кг. до 0,7 кг. Съхранение до 4 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С и до 120 дни при температура от минус 18°С. Продукта се консумира след термична обработка.

Мариновано пилешко шишче от филеПолучено от обезкостено и нарязано на парчета пилешко филе, към което под вакуум са добавени добавки под формата на солов разтвор с цел овкусяване и окрехкотяване и нанизано на бамбукови шишчета. Предлага се в следните видове опаковки: полистиролна тарелка с PVC стреч фолио с тегло от 0,5 кг. и 2 кг. Съхранение до 4 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С и до 120 дни при температура от минус 18°С. Продукта се консумира след термична обработка.

Маринована пилешка пържола от бут с кожаПолучена при обезкостяването на прясно охладено пилешко бутче, като към пържолата под вакуум са добавени добавки под формата на солов разтвор с цел овкусяване и окрехкотяване. Предлага се в следните видове опаковки: полистиролна тарелка с PVC стреч фолио с тегло от 0,5 кг. до 0,7 кг., полиетиленов плик с тегло 2 кг. Съхранение до 4 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С и до 120 дни при температура от минус 18°С. Продукта се консумира след термична обработка.

marinovana pargola pile bez kojaПолучена при обезкостяването на прясно охладено пилешко бутче, като към пържолата под вакуум са добавени добавки под формата на солов разтвор с цел овкусяване и окрехкотяване. Предлага се в следните видове опаковки: полистиролна тарелка с PVC стреч фолио с тегло от 0,5 кг. до 0,7 кг., полиетиленов плик с тегло 2 кг. Съхранение до 4 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С и до 120 дни при температура от минус 18°С. Продукта се консумира след термична обработка.

Маринована деликатесна пилешка пържола от бут с кожаПолучена при обезкостяването на прясно пилешко бутче, маринована и овкусена с добавки и микс от подправки под формата на солов разтвор. Предлага се в следните видове опаковки: полистиролни тарелки и PVC стреч фолио с тегло от 0,5 кг. до 0,7 кг., полиетиленов плик с тегло 2 кг. Съхранение до 4 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С и до 120 дни от датата на производство при температура от -18°С. Продукта се консумира след термична обработка.

Маринована деликатесна пилешка пържола от бут без кожаПолучена при обезкостяването на прясно пилешко бутче, маринована и овкусена с добавки и микс от подправки под формата на солов разтвор. Предлага се в следните видове опаковки: полистиролни тарелки и PVC стреч фолио с тегло от 0,5 кг. до 0,7 кг., полиетиленов плик с тегло 2 кг. Съхранение до 4 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С и до 120 дни от датата на производство при температура от -18°С. Продукта се консумира след термична обработка.

Мариновано пилешко горно бутчеДобито от прясно охладено пилешко бутче, като към него са добавени добавки под формата на солов разтвор с цел овкусяване и окрехкотяване. Предлага се в следните видове опаковки: полистиролна тарелка с PVC стреч фолио с тегло от 0,5 кг. до 0,7 кг., полиетиленов плик в кашон с тегло от 10 до 12 кг. Съхранение до 4 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С и до 120 дни при температура от минус 18°С. Продукта се консумира след термична обработка.

Мариновано пилешко долно бутчеДобито от прясно охладено пилешко бутче, като към него са добавени добавки под формата на солов разтвор с цел овкусяване и окрехкотяване. Предлага се в следните видове опаковки: полистиролна тарелка с PVC стреч фолио с тегло от 0,5 кг. до 0,7 кг., полиетиленов плик в кашон с тегло от 10 до 12 кг. Съхранение до 4 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С и до 120 дни при температура от минус 18°С. Продукта се консумира след термична обработка.

Мариновани пилешки крилаПолучени при разфасовката на прясно охладено пиле, като към тях са добавени добавки под формата на солов разтвор с цел овкусяване и окрехкотяване. Предлагат се в полистиролна тарелка с PVC стреч фолио с тегло от 0,5 кг. до 0,7 кг. Съхранение до 4 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С и до 120 дни при температура от минус 18°С. Продукта се консумира след термична обработка.

Мариновани деликатесни пилешки крила за барбекюПилешки крилца без връхната им част, към които са добавени добавки под формата на солов разтвор с цел окрехкотяване и овкусени с микс от подправки, подходящи за печене на скара (барбекю) и във фурна. Предлагат се в следните видове опаковки: полистиролни тарелки и PVC стреч фолио с тегло от 0,5 кг. до 0,7 кг., полиетиленов плик с тегло 5 кг. Съхранение до 4 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С и до 120 дни при температура от минус 18°С. Продукта се консумира след термична обработка.

marinovani delik krila2211Пилешки крилца обработени по уникална белгийска технология, към които са добавени добавки под формата на солов разтвор с цел окрехкотяване и овкусени с микс от подправки, подходящи за печене на скара (барбекю) и във фурна. Предлагат се в следните видове опаковки: полистиролни тарелки и PVC стреч фолио с тегло от 0,5 кг. до 0,7 кг., полиетиленов плик с тегло 5 кг. Съхранение до 4 дни от датата на производство при температура от -2°С до 4°С и до 120 дни при температура от минус 18°С. Продукта се консумира след термична обработка.

 

© 2019 Нанюк. Всички права запазени. Уеб дизайн от М-Дизайн